A Szuper Beton Technológia

Mitől és hogyan válik az Ön "közönséges" betonpadlója fényes, exkluzív és izgalmas megjelenésű padlóburkolattá?

betoncsiszolás szuper beton technológiával    csiszolt beton padló

Először is rögtön kezdjük azzal, hogy megválaszoljuk a következő kérdést:

 

Milyen típusú betonfelületből lehetséges polírozott betonpadlót varázsolni?

Gyakorlatilag bármilyenből. Persze, minél rosszabb és egyenetlenebb a betonfelület, annál több időre, munkára és ráfordításra van szükség a végleges cél eléréséhez.

Régi, töredezett, lyukakkal teli betonpadlóból is lehetséges fényes padlót készíteni. Igaz, itt a csiszolást meg kell előznie egy kis "kőműves" munkának. Pontosabban miután a felületet síkba csiszoltuk, el kell tömíteni a betonfelületen a lyukakat/hézagokat. Csak ezután kezdődhet a Szuperbeton padló készítése. Sőt, az is előfordulhat, hogy a beton erősségén utólagos impregnálással kell javítanunk.

Gazdaságos megoldás a teljes burkolat csere helyett

Ha már eltelt jó pár év, és már nem olyan a betonpadlónk, mint amilyen újkorában volt, akkor szerencsére ma már nem kell a végletekben gondolkodni a kijavítást illetően. Hiszen ki akarna egy akár napokig át tartó, teljes káosszal együtt járó burkolatcserébe ill. újrabetonozásba belebonyolódni, amelyet minden esetben egy hosszas tervezés előz meg?! Hölgyeim és Uraim! A megoldás már megszületett, és már csak egy karnyújtásnyira van tőlünk: a Klindex által fejlesztett SzuperBeton csiszoló rendszer segítségével a tökéletes csiszolt beton padló már nem csak egy elérhetetlen álom! Önnek is van menthetetlennek tűnő betonburkolata? Akkor olvasson tovább!

betoncsiszolás segítségével mentse meg beton burkolatát

Mentse meg beton burkolatát, és élvezze a csiszolt beton padló előnyeit több évtizeden át!

Miért a Szuperbeton technológia?

A beton egyik hatalmas előnye, hogy kiválóan felújítható, így semmi szükség arra, hogy az első nagyobb karcok, repedések vagy különféle színhibák, foltok beköszöntésekor, azonnal a beton feltörésén gondolkozzunk.
A Klindex által kifejlesztett SuperConcrete, avagy SzuperBeton névre hallgató betoncsiszoló rendszer, gyakorlatilag bármilyen cement alapú betonpadló megmunkálására alkalmas.

Öreg, rossz állapotú betonpadlóján is csodát tesz

Teljesen mindegy, hogy magánlakásokról, társasházakról, közintézményekről, irodákról vagy akár ipari csarnokok betonpadlójáról van szó, a Klindex gyémántszerszámos betoncsiszolás segítségével még a legproblémásabb felületből is egy tartós, szuper fényes és sima felület alakítható ki!

Egyéni ízlés szerint választható felület

A SzuperBeton technológia másik legnagyobb előnye, hogy – a széles termékpalettájának hála - mára már több különféle típusból választhatjuk ki a Számunkra legideálisabbat. Ezáltal a már meglévő felületet a betoncsiszolás segítségével úgy alakítjuk át, ahogy a megrendelő óhajtja! Ez lehet akár egy terrazzo hatást idéző padló, egy tükörfényű márványpadlóra hajazó felület, vagy akár egy letisztult matt felület is. Így még a legunalmasabb felületből is egy szuper izgalmas kinézet alakítható ki! Impozáns csiszolt beton padló, egy szempillantás alatt!

Környezetbarát és hosszútávon tartós

A SzuperBeton technológiával nem csak egy környezetbarát padló alakítható ki, de ezzel együtt egy olyan felület is, amely rendkívül ellenáll majd a különféle szennyeződéseknek. Innentől kezdve pedig a karbantartási munkálatokra sem lesz majd gondunk, hiszen egy víztaszító, olajálló és szennyeződésnek is ellenálló padlót kapunk majd a pénzükért cserébe.

betoncsiszolás innovatívan

Javítana betonpadlója állapotán? Innovatív betoncsiszolás, a tökéletes csiszolt beton megvalósításához!

Mi történik a betoncsiszolás során?

A betoncsiszolás során különféle méretű és típusú gyémántszerszámos csiszolókorongokkal haladunk végig az adott betonfelületen attól függően, hogy a folyamat melyik szakaszában járunk.

 • A munkát mindig a durvább csiszolókorongokkal kezdjük meg, melyekkel a nagyobb szennyeződéseket, hibákat, mélyebb karcolásokat és síkbeli egyenetlenségeket tüntetjük el.
 • Majd a munkálatokban előre haladva, fokozatosan váltunk lágyabb korongokra, és finomítjuk egyre jobban a felületet.
 • A beton polírozása során az elkészült betonpadlót teljesen felpolírozzuk, így egy ragyogóan fényes és tükör sima felületet kapunk.
 • Igény szerint bevethetünk különféle impregnálási eljárásokat is, melyekkel akár extra előnyökkel is felruházhatjuk a korábbi betonpadlónkat.

Ha vannak kisebb-nagyobb sérülések, lyukak, repedések a beton felületén, akkor természetesen a betoncsiszolás előtt ezeket is tudjuk korrigálni.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy mi nem pocsékolunk értékes millimétereket. A betoncsiszolással még a megmenthető beton felülete is vékonyodik a csiszolás hatására, így csakis annyit csiszolunk le a burkolatból, amennyi pont szükséges!

betoncsiszolás - a gazdaságos megoldás újraburkolás helyett

Miért költene egy vagyont a teljes újraburkolásra, ha a betoncsiszolással visszanyerheti a beton eredeti állapotát? Ha gazdaságos megoldás, akkor csiszolt beton padló!

Milyen további előnyökkel jár a betoncsiszolás?

A csiszolt beton előnyeinek felsorakoztatása még közel sem merül ki annyiban, hogy a régi, elavult betonfelületeinket selyemfényűre polírozzák. Ha egyszer a betoncsiszolás módszerére adjuk a fejünket, akkor egészen biztosak lehetünk benne, hogy a csiszolt beton padló gyönyörű látványa mellett, a takarítási és karbantartási munkálatok miatt sem kell majd aggódnunk. Sőt! Nem csak egy szuper tartós felület alakítható ki a betoncsiszolás által, de egy olyan sokszorosan ellenálló felület is, amelyre megéri beruházni, ha igazán hosszútávon gondolkodunk!

 • Környezetbarát technológiával környezetbarát padló készül.
 • A polírozás után is csúszásmentes lesz a padló, még vizesen sem csúszik.
 • A csiszolásnak, polírozásnak köszönhetően lecsökken a padlón közlekedő targoncák kerekeinek kopása, és ez nagyon komoly megtakarítást eredményez.
 • A padló vibrációs szintje rendkívül alacsony, ami komoly előny jelent a targoncaközlekedésnél, valamint nem hagynak nyomot a targoncák kerekei sem a padlón.
 • Szikra- és tűzálló (ESD) padló a végeredmény.

Ne bízza a véletlenre a választást!

A betoncsiszolás minden esetben egy nagy szakértelmet igénylő munkafolyamat. Azonban nem csak kellő tapasztalat ra lesz ahhoz szükség, hogy tökéletes végeredményt érhessünk el, de megfelelő gépek re is. Elég egy rossz választás vagy egy „túl olcsó, ámde sokat ígérő” betoncsiszolás hirdetésre rábólintani ahhoz, hogy pórul járjunk. Betoncsiszoló gépeket gyakorlatilag már szinte bárhol be lehet szerezni, azonban igazán szép, és hosszútávon is tartós eredményt, csakis professzionális gépekkel és megfelelő gépkezelőkkel lehet elérni. Egy helytelen betoncsiszolás, egy rosszul megválasztott berendezés, vagy egy nem megfelelő gépkezelés eredményeként pedig egyenetlen lehet a felület.

Cégünknél kizárólag a világszinten is elismert, KLINDEX fejlesztésű betoncsiszoló rendszerrel dolgozunk együtt, amely egyben garancia is az általunk elvégzett betoncsiszolási munkákra.

csiszolt beton padló gyönyörú dekor felülettel

Gyönyörű dekorbeton felület, melyhez elég egy aprócska felületmódosítás, bármiféle drasztikus beavatkozás nélkül!

Mi okozhatja a betonfelületek sérülését? Avagy amikor még a legkeményebb felület is károsodik!

A beton még mindig magasan vezet, és az egyik legközkedveltebb választás, ha a padló alapanyagáról van szó. Nemcsak olcsó és strapabíró, de nagyon könnyen alakítható ki vele egy mutatós padló. Bár a beton egy nagyon kemény anyag,

 • a munkagépek súlyos terhelései,
 • az éveken át tartó intenzív használat,
 • a kivitelezési hibák,
 • a silány minőségű alapanyagok és
 • a környezeti behatások mellett a különféle vegyi anyagok is nyomot hagyhatnak a felületen.

Tévedés azt gondolni, hogy egy porzó, nehezen tisztántartható, kopott betonfelület csak a magáncélú felhasználás számára okozhat némi problémát. Olyan ipari területen, ahol akár több ezer m2-en (avagy ameddig a szem ellát) beton padló található, ott szinte már egyáltalán nem megengedhető egy porzó, vagy akár kisebb darabokban is felváló betonfelület. Különösen igaz ez a nagyon szigorú előírásoknak megfelelni kényszerülő, élelmiszeripari termékek gyártásával és előállításával foglalkozó cégekre.

Szuperbeton technológia, nem csak régi betonfelületek esetében!

Tudta?! Nem csak a már meglévő beton padlófelületek kaphatnak új köntöst, de az újonnan lerakott burkolatok esetén is ajánlott lehet a betoncsiszolás! Így már nem csak egy meghosszabbított élettartammal indíthatjuk el betonpadlónkat a rögös úton, de azonnal olyan kinézetűvé alakíthatjuk, amelyet a megrendelő megkíván! Ez lehet akár egy szuperfényes felület, egy abszolút matt padlólap, vagy akár egy finom szemcsés, terrazzo járólapot idéző felület is! Sőt, mi több, érdemes azon is elgondolkodni, hogy a magánlakások, társasházak vagy akár közintézmények, irodák lépcsőit, vagy egyéb betonból készült felületeit is alá vessük-e a betoncsiszolás folyamatnak, hiszen ezáltal, egy szuper ellenálló, tartós, csúszásmentes és egyedi igényekkel felruházott felület alakítható ki!

Betonpadlója vadi új megjelenést kaphat

Gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy mennyi érv szól a betonfelületek gazdaságossága és tartóssága mellett. A legtöbb ember még mindig úgy gondol a betonra, mint egy unalmas, élettelen és szó szerint szürke valamire. Sok esetben, még akkor is ipari jellegűnek tűnhetnek, ha egyébként igényesen vannak kialakítva a felületek. Ez egy nagy vásárcsarnok vagy raktár esetében talán még nem is akkora probléma, ám mi a helyzet a magánlakások vagy irodaházak esetében?

Bátran színezhető

Kevesen tudják, hogy a betonból készült felületek ma már nagyon egyszerűen alakíthatóak át anélkül, hogy bármiféle újraburkolási munkálatnak szóba kéne jönnie. A Klindex által kifejlesztett Beton Color Dye színezőanyagok segítségével, olyan különleges színt adhat a betonfelületének, amelyet csak szeretne, így dekorbeton is kialakítható! De nem csak kedvünkre színezhetjük a felületeteket, hanem különféle mintázatokat, egyedi ötleteket is belecsempészhetünk! A módszer egyik legnagyobb előnye, hogy egy plusz réteg létrehozása nélkül érhetjük el mindezt, és ez a szín a jövőben sem fog elkopni vagy felválni egy újrapolírozást követően. Így tehát, a mai modern technológiáknak köszönhetően, még a legnyomasztóbb külsejű felület is a lehető legelőnyösebbre formálható át, egy olyan gyönyörű és életvidám felületté, amelyre mindennap szívesen tekintünk. De akár dekorbeton is készíthető így!

Sok esetben problémát okozhat, ha a padlót előzőleg olyan betonfestékkel fedték be, amely az idő múlásával megreped, vagy el is válik a betontól. Ennél sokkal kézenfekvőbb megoldás, ha csiszolás közben színezzük a padlót. Ilyen a Klindex rendszere is. Ekkor magát a betont színezzük meg a Beton Color Dye festékkel, ami 1-4 mm mélyen szívódik be a felületbe. Úgy alakítunk ki dekorbeton felületet, hogy eközben nem képezünk új réteget, így nem csak, hogy nem tud elválni majd a padlótól, de nem is fog lekopni.

csiszolt beton padló - változatos felületek, izgalmas színek, profi technológia

Változatos felületek, izgalmas színek, profi technológiák: ez a Klindex SzuperBeton technológiája!

A saját szemével is meggyőződne róla?

Ha felkeltették érdeklődését az imént olvasottak, és Ön is inkább a profi és gazdaságos megoldásokban gondolkozik, akkor látogasson el a bemutatótermünkbe! Itt nem csak testközelből veheti szemügyre a mai modern kor, leginnovatívabb betoncsiszoló gépeit, de bármilyen felmerülő kérdésére is azonnal választ kap!

Akár vacillálunk még, akár már rég el is döntöttük, hogy egy teljesen új betonburkolat öntése helyett sokkal inkább a betoncsiszolás, avagy a betonpadló felújítása felé vesszük az irányt, cégünknél minden esetben jó helyen jár! Ha azt szeretné, hogy betonpadlója legalább még 10-20 évig gyönyörűen tündököljön, mindezt bármiféle burkolatcsere nélkül, akkor feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot! Nem csak profi gépparkkal és számos referenciával állunk rendelkezésére, de garantálhatjuk, hogy szakembereink, minden egyes rájuk bízott munkát úgy végeznek el, mintha csak saját maguknak csinálnák! Betoncsiszolás a legprofibb szakemberek bevonásával!

Hogyan zajlik az ajánlatadás?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! A kapcsolatfelvételt követően egy alapos helyszíni bejárás után készítjük el Önnek az árajánlatot, így ez minden esetben egyedi! Egy előzetes felmérés elengedhetetlen ehhez, hiszen az ajánlathoz nem csak a megmunkálandó felület nagysága, minősége és egyéb körülmények játszhatnak szerepet, de az esetleges plusz munkafolyamatok (pl. javítás), és egyéb felhasznált anyagok is mérvadóak lehetnek.

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása